Färgklickens nyhetsbrev nr 23

Gålö Gårdsmejeri

Vi har bokat in 2 kvällar på Gålö Gårdsmejeri hittills med deras getostar, mat från BIBS food och Gustavinos italienska viner:

fredag 18 maj kl. 18-21 fredag 17 augusti kl. 18-21 med skaldjur

Du kan boka ditt eget event här. Gålö väntar 120 små killingar!

Dryckesprovningar

Dryckesprovningar med något att äta. Start kl. 18

tisdag 20 februari (nytt datum) Renässansmat med drycker från Vasaättens tid med drycker
tisdag 13 mars
tisdag 17 april
onsdag 16 maj Sommardrycker och något att äta från grillen

Choklad på gammaldags vis

onsdag 7 mars kl. 17 Vårens chokladdag med egna praliner

Korvstoppning

lördag 28 april kl. 10-14. Lått lunch ingår

Vi lagar mat tillsammans

och äter till självkostnadspris. Start kl 16. Vin till maten (frivilligt)

onsdag 28 februari
onsdag 21 mars
tisdag 24 april
onsdag 30 maj Avslutning på Djurö

Hembakt och catering

Du kan beställa hembakat från Martinas lilla bageri och catering från BIBS food.

Resa till Parma och Academia Barilla

Blir i höst. Tala om, om du är intresserad att hänga med!

Tryffelsvinet

Vi planerar event med Tryffelsvinet - du håll koll på den här sidan för mer information.

Plats

Kristinedalsvägen 35B, 131 46 Nacka, om inte annat anges. Anmälan senast en vecka före start. Anmälan är bindande.

Anmälan och kontakt

Birgitta Dahlberg
Tel. 08-7165590 eller 070-8105172
bibs@bibsfood.se www.bibsfood.se