Färgklickens nyhetsbrev nr 10

Vi lagar mat tillsammans

och åter till självkostnadspris. Vin till maten (frivilligt) Start kl. 16

28 januari

10 februari

11 mars

8 april

19 maj Djurö

Dryckesprovningar

med något att äta kl. 18

4 februari

3 mars

15 april Alsaceviner

6 maj Sommardrycker

Samlas runt middagsbordet med tema och viner från GustaVino

11 februari kl. 18 Trerättersmiddag med choklad som krydda

24 mars kl. 18 Trerättersmiddag med lakrits som krydda

Vårens dagar med choklad och godis

21 mars kl. 10 – 14 Skapardag med riktigt godis: choklad, lakrits, marshmallows, gräddbullar…

14 april kl. 17 – 21 Gör dina egna praliner på gammaldags vis

Afternoon tea

12 maj kl. 14

Plats

KRISTINEDALSVÄGEN 35B (om inte annat anges) i Nacka vid Skuru idrottsplats (Buss 409 mot Duvnäs utskog)

Anmälan en vecka före start. Anmälan är bindande.

Färgklicken erbjuder

Egen matlagningsdag – eller kväll i BIBS kök eller hemma hos dig. Vi 

lägger upp menyn tillsammans.

Du kan boka vinprovning med speciellt tema.

Du kan också beställa mat via vår catering för jubiléer, födelsedagar, bröllop

eller en middag för två. VI GÖR ALLT FRÅN GRUNDEN!

Du kan göra chokladpraliner på gammaldags vis en kväll eller en lördag.

Kokbokslådan med CD-kokböckerna med vinprovningar, gourmetmat,

lunchmat och allt vi lagat är flera färdiga.

Reseplaneraren

Planeringsdatum med anmälan senast en vecka innan

Portugal 21 januari kl. 12 med lunch till självkostnadspris

Paris och Bordeaux 17 februari kl. 18 med fransk middag till självkostnadspris

Birgitta Dahlberg

Margareta Helander