Färgklickens nyhetsbrev nr 5

Hösten har rusat förbi med vackra färger och mycket sol. Det är dags att planera vårens program!

Kvar i höst är:

Vi lagar mat tillsammans

och äter till självkostnadspris. Vin till maten (frivilligt)

Onsdag 4 december kl. 16

Dryckesprovningar

med något att äta

JULDRYCKER med maträtter onsdag 11 december kl. 18

Plats: KRISTINEDALSVÄGEN 35B (om inte annat anges) i Nacka vid Skuru idrottsplats (Buss 409 mot Duvnäs utskog)

Anmälan en vecka före start.

Återbud senare än 2 dygn före start måste du betala.

Våren 2014

Vi lagar mat tillsammans

och äter till självkostnadspris. Vin till maten (frivilligt) Start:kl. 16

Onsdag 15 januari

Tisdag 18 februari

Torsdag 13 mars

Onsdag 23 april

Onsdag 15 maj Avslutning i Blå huset på Djurö

Dryckesprovningar

med något att äta

Torsdag 23 januari Middagens drycker

Onsdag 26 februari 4 boxviner, 2 vita, 2 röda

Tisdag 25 mars Cider

Torsdag 8 maj Sommardrycker

RESEPLANERAREN

Våren 2014 åker vi till Frankrike och Bordeaux. 7 – 14 maj.

Hösten 2014 kanske Portugal kunde vara spännande. Lämna intresseanmälan.

Vi deltar med Färgklicken på FÖRETAGSTRÄFFEN på Nacka Strand 19 februari. Träffen firar 20 år.

I slutet på januari åker vi till VinContoret i Tidaholm och lär oss mer om viner.

Det blir säkert en vinprovning efter det.

FÄRGKLICKEN ERBJUDER

Egen matlagningsdag – eller kväll i BIBS kök eller hemma hos dig. Vi

lägger upp menyn tillsammans.

Du kan boka vinprovning med speciellt tema.

Du kan också beställa mat via vår catering för jubiléer, födelsedagar, bröllop

eller en middag för två. VI GÖR ALLT FRÅN GRUNDEN!

Du kan göra chokladpraliner på gammaldags vis en kväll eller en lördag.

CD-kokböckerna med vinprovningar, gourmetmat, lunchmat och allt vi lagat

är flera färdiga.

Birgitta Dahlberg
bibs@bibsfood.se
070-8105172

Margareta Helander
margareta.helander@telia.se
08-7170147